Close
Gerard van der lindenstraat 10 5063 CK Oisterwijk
06 – 50 21 43 26 info@schoonheidssalonjeannievervaart.nl
Acne Neoderma biopeeling

De Neoderma Biopeeling wordt toegepast (eventueel in combinatie met andere Neoderma behandelingen) bij de volgende aandoeningen:

  • acne
  • rosacea
  • onzuivere, vette huid met meeeters (ook in combinatie met de Neoderma Rebalancing behandeling)
  • littekens (o.a. na acne)
  • grove porien
  • pigmentvlekken
  • verslapte, slecht doobloede (rokers)huid
  • rimpels

De peeling
De Neoderma Biopeeling, evenals de andere Neoderma producten, is gebaseerd op de werking van verschillende kruidencocktails en perfluorcarbon. Het is de meest geavanceerde vorm van kruidentherapie voor de huid. De biopeeling is ontwikkeld door een dermatholoog/ kosmetoloog en wordt uitsluitend in de betere schoonheidssalons uitgevoerd door speciaal daarvoor geschoolde schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.

Als geen andere peeling heeft de Neoderma Biopeeling geen bijwerkingen. Omdat de peeling puur natuurlijk is, is deze niet agressief (dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn.) De klant hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, zowel voor vrouwen als voor mannen. Is speciaal geschikt voor de donkere, gevoelige allergische en dunne couperose huid.

Toepassing
Omdat de Neoderma Biopeeling de celdeling doet versnellen, wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd. De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Dus zeer geschikt voor de verslapte, slecht doorbloede (rokers)huid. Toepasbaar als eenmalige behandeling bij of in plaats van een schoonheidsbehandeling (preventieve werking) of als minikuur (3 maal binnen 10 dagen)

 

Acne kruiden peeling basic € 72,50
Voor diverse huidproblemen, acne en verjonging. Duur: 60 min
Acne kruiden peeling uitgebreid € 82,50
Voor diverse huidproblemen, acne en verjonging. Inclusief massage met liftende ampullen. Duur: 90 min
Bio Lifting behandeling € 72,50
Liften, verstevigen en verjongen van gezicht, hals en decollete. Duur: 90 min

 

Onze acne behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraars. Wij zijn aangesloten bij de ANBOS (3052) en zijn in het bezit van een acne specialisatie.

06 – 50 21 43 26
info@schoonheidssalonjeannievervaart.nl
5063 CK Oisterwijk
Gerard van der lindenstraat 10