Close
Gerard van der lindenstraat 10 5063 CK Oisterwijk
06 – 50 21 43 26 info@schoonheidssalonjeannievervaart.nl

Barbor
Bij BABOR worden alle wensen vervuld – hier krijg je alles van de hoogste kwaliteit wat u nodig hebt voor je huid, je grootste lichaamsorgaan, je zintuigen en je welbevinden. Start de dag met de unieke dieptereiniging met Hy-oil en phytoactive, afgestemd op het huidbeeld. Met deze gedurende 50 jaar ongewijzigde en gepatenteerde 2-fasen reiniging kunt u zich 2 x per dag als herboren voelen. Daarvoor bieden wij je hoogwerkzame gezichts- en lichaamsverzorging voor alle eisen, huidtypen en huidbeelden.

Neoderma
Neoderma is een professioneel cosmeticamerk – afkomstig uit Cyprus – dat zich richt op huidverbetering met 100% natuurlijke producten en exclusieve gezichtsbehandelingen. Deze bieden oplossingen voor veelvoorkomende
huidproblemen als acne, pigmentvlekken, couperose en rimpels.

Neoderma in een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid.’ In het geval van Neoderma moet u dat letterlijk nemen, want de producten en behandelingen hebben een perfect huidvernieuwend resultaat. Ze zijn gebaseerd op de bijzondere eigenschappen van planten en kruiden. De producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten en vrij van parabenen.

06 – 50 21 43 26
info@schoonheidssalonjeannievervaart.nl
5063 CK Oisterwijk
Gerard van der lindenstraat 10