Close
5063 CK Oisterwijk Gerard van der lindenstraat 10
06–50214326 info@schoonheidssalonjeannievervaart.nl

Training Aken 

Manon en Judy zijn 19 tot en met 22 juni op training geweest in Duitsland. Deze training ging over de producten van Babor. Ze hebben deze cursus succesvol afgesloten met een certificaat. Wij vinden het belangrijk om kennis van de producten te hebben die we gebruiken en steeds op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

Mijn 2 dochters komen eind mei en eind juli het team versterken!

Zoals velen van jullie weten is mijn jongste dochter geslaagd voor de opleiding schoonheidsspecialiste, ze doet nou nog 1 jaar niveau 4 en daarna komt ze begin Juni het team versterken. Judy is gespecialiseerd in acne, huid verbeterende massages en verschillende lichaamsbehandelingen. Je kunt voor je nagels en haren bij Judy terecht.

Ook is mijn oudste dochter Manon in oktober begonnen met de opleiding schoonheidsspecialiste, ze is bezig met haar vakdiploma. Na haar opleiding wil ze nog verschillende specialisaties doen. Samen met Judy wil ze zich specialiseren in pedicure en permanente make-up. Ze is eind juli klaar met de opleiding en ook zij komt dan het team versterken.

Ik heb er heel veel zin in om straks met mijn beide dochters de salon voort te zetten!

 

Manon Judy Jeannie

06–50214326
info@schoonheidssalonjeannievervaart.nl
Gerard van der lindenstraat 10
5063 CK Oisterwijk